Першокласне диво: історія про рюкзаки від Taste of Life, які принесли радість

Вересень - не просто місяць. Це місяць нових початків, перших кроків до школи і блискучих очей, сповнених подиву і радості. Кожен першокласник, стоячи на порозі школи, відчуває безліч емоцій: хвилювання, страх, радість. Але є діти, для яких початок навчального року стає випробуванням. Саме такі діти стали головними героями ініціативи, розгорнутої єврейською громадою Києва "Сімха".

Основною місією проєкту "Taste of Life", що працює на базі громади, стало забезпечення десятків першокласників якісними рюкзаками. Для дітей із багатодітних сімей та родин вимушених переселенців така увага стає справжнім святом.

Такі рюкзаки - це не просто предмети. Вони - символи того, що навіть у складних життєвих обставинах поруч є люди, які готові підтримати і допомогти. Кожен рюкзак несе в собі частинку тепла, турботи та віри у світле майбутнє маленького учня.Ця ініціатива набула особливої значущості для багатьох єврейських сімей з огляду на те, що проєкт "Taste of Life" фонду LifeChanger і JRNU довгі роки є світочком надії для багатьох єврейських родин в Україні. Не тільки рюкзаки: продукти, медикаменти, сертифікати - кожен жест допомоги наповнюється особливим змістом. Це не тільки матеріальна підтримка, а й символ того, що в цьому величезному світі знайдеться місце доброті й людяності.


Єврейська громада Києва "Сімха", підтримуючи і розвиваючи подібні проєкти, підтверджує свою готовність бути поруч із тими, хто особливо потребує підтримки. Адже саме такі вчинки роблять світ кращим, добрішим і світлішим. І кожен рюкзак, вручений першокласнику, стає ще одним підтвердженням цієї простої, але такої важливої істини.