Світло Хануки в кожну оселю: волонтери "Сімха" освітлюють свято

Ханука 5784 в єврейській громаді "Сімха" ознаменована особливою атмосферою - це час, коли добро і світло поширюються завдяки зусиллям волонтерів різного віку. У це свято світла, вони несуть не лише традиційні ханукальні подарунки, а й тепло людського спілкування в оселі більш ніж до ста підопічних громади.

Особливістю цього року стало те, що волонтери не лише доставляють ханукії, продуктові набори та пончики, а й діляться моментами радості, запалюючи свічки ханукії разом із літніми людьми. Цей акт запалювання свічок перетворюється на міст, що з'єднує покоління, наповнюючи серця обох сторін світлом і радістю.

Волонтери громади "Сімха", чий вік варіюється від 9 до 50 років, дарують посмішки та відчуття єдності, руйнуючи стіни самотності та відчуженості своєю присутністю.Ханука нагадує нам про важливість світла в темряві, і волонтери "Сімха" втілюють це послання в життя.

Вони наповнюють свято особливим змістом, нагадуючи про силу доброти й турботи, яка здатна змінити на краще життя і створити диво світла в кожній оселі.