Захопливе літо в таборі JSummer для дітей

Шановні батьки! Ми з радістю запрошуємо ваших дітей провести незабутнє літо в нашому денному таборі JSummer, що пройде з 4 до 27 червня на базі єврейської школи громади «Сімха» в Києві. Якщо ви хочете, щоб ваша дитина поринула в атмосферу веселощів, творчості та нових знань, наш табір - це саме те, що вам потрібно!

Цього року наш табір перетвориться на чарівний світ J-PowerPark, де кожен день буде сповнений відкриттів і пригод. Уявіть собі, як ваша дитина з радістю йде вранці до табору, знаючи, що попереду на неї чекають цікаві завдання, нові друзі та незабутні враження.

Надихаючі заняття

Наші освітні програми STEAM (Science, Technology, Engineering, Art, Math) пропонують дітям унікальну можливість розвинути логічне мислення, творчі здібності та командний дух. Щодня діти братимуть участь у захопливих наукових експериментах, створюватимуть арт-проекти та інженерні моделі. Ці заняття не тільки захопливі, а й дуже корисні, адже вони допомагають дітям краще зрозуміти навколишній світ і готують їх до майбутніх успіхів.

Заглиблення в єврейську культуру

Важливою частиною програми табору є заняття з іудаїки. Наші педагоги розкажуть дітям про епоху Мошиаха, єврейські цінності та традиції. Це допоможе вашим дітям краще зрозуміти своє коріння, відчути себе частиною великої та дружньої єврейської громади. Такі заняття сприяють зміцненню єврейської ідентичності та створюють міцний зв'язок із громадою.

Активний і веселий відпочинок

Кожен день у таборі JSummer - це нова пригода. Ми підготували для дітей безліч активностей: від ігор на свіжому повітрі до творчих майстер-класів. Уявіть, як ваша дитина із захопленням бере участь у командних іграх, розв'язує головоломки та виконує завдання разом із новими друзями. А вечорами на всіх чекають захопливі тематичні квести та ігри, які завершать насичений день на високій ноті.

Турботливе та безпечне середовище

Ми знаємо, як важливо для батьків бути впевненими в безпеці своїх дітей. У нашому таборі працюють досвідчені та уважні вожаті, які піклуються про кожну дитину. Програма організована так, щоб діти почувалися комфортно та були під постійним наглядом. У таборі JSummer кожна дитина буде оточена увагою і турботою.

Не пропустіть шанс подарувати дитині незабутнє літо!

Реєстрація на табір уже відкрита! Дозвольте вашій дитині поринути у світ дружби, творчості та відкриттів у J-PowerPark. Зареєструватися можна на нашому сайті, а для консультацій ви можете зателефонувати за номером +38 (093) 325-77-00.

Не пропустіть можливість зробити це літо незабутнім для вашої дитини. Ми з нетерпінням чекаємо зустрічі з вами та вашими дітьми в таборі JSummer! До зустрічі в J-PowerPark!